Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Početna > MC press centar > Izbori > Izbori 2012 > Izveštaji i analize > Digitalni glas Srbije 25

Prijava nepravilnosti - putem mapiranja na izbori2012.crowdmap.com, e-adrese izbori@digitalniglas.rs ili SMS na 063 465526

.

Ovaj da ode, al' ovaj da ne dođe

20. maj 2012.

Kao što se može videti na fotografiji ovog, očigledno nevažećeg, listića očekujemo i danas maštovite manifestacije izborne nevolje.

Aktivnost na mrežama u periodu od 13 do 15 časova beleži blagi rast u odnosu na naš predhodni izveštaj. Počinju da pristižu prvi provereni izveštaji manjih incidenata preko klasičnih medija koji se brzo šeruju kroz statuse.

Poslednje sate mogućeg ostvarenja građanskog prava na glas prisutni na mrežama koriste na ubeđivanje svojih pratilaca da glasaju, da glasaju protiv ili da uopšte ne glasaju.

I dalje u realnom vremenu prikupljamo sveže postovane statuse, analiziramo podatke o izlaznosti i javljmo se u sledećem satu.

Untitled Document

Digitalni glas Srbije se realizuje zahvaljujući podršci građana SAD preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru programa podrške medijima, koji se sprovodi u saradnji sa IREX-om. Izneti stavovi pripadaju isključivo govornicima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav USAID-a ili Vlade SAD