Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Početna > MC press centar > Izbori > Izbori 2012 > Izveštaji i analize > Digitalni glas Srbije 19

Prijava nepravilnosti - putem mapiranja na izbori2012.crowdmap.com, e-adrese izbori@digitalniglas.rs ili SMS na 063 465526

.

Slavni i uticajni

18. maj 2012.

...tako vas zovemo jer tako i vi sebe zovete. Nemamo dileme oko toga da društvene mreže neće imati presudni uticaj ni na drugi krug ali znamo da će praćenje vaših komentara za svaki sledeći izborni proces biti ključno.

Današnji dan je vidno popustio što se izbornih komentara tiče. Opet se mogu naći zanimljiva razmišljanja koja iako nisu izveštaji "iza scene" mogu ilustrovati pravu upotrebnu vrednost društvenih mreža - necenzurisana priča o bitnim tehnikalijama.

Drugi krug nikako u sebi ne nosi istu količinu neizvesnosti kao prvi krug i izbor za parlament pa je više, ponovo negativnih, razmišljanja i ocena. Tu je i nada ali tipično za twitter, one sarkastične vrste.

Do trenutka kada će stranke i nevladine organizacije na pravi i umešan način upotrebiti društvene mreže ostaće nam ovakvi slučajevi i komentari na njih. Definitivno materijal za analizu onima koji seledeći put pomisle da zauzdaju internet.

Untitled Document

Digitalni glas Srbije se realizuje zahvaljujući podršci građana SAD preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru programa podrške medijima, koji se sprovodi u saradnji sa IREX-om. Izneti stavovi pripadaju isključivo govornicima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav USAID-a ili Vlade SAD