Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Početna > MC press centar > Izbori > Izbori 2012 > Izveštaji i analize > Digitalni glas Srbije 15

Prijava nepravilnosti - putem mapiranja na izbori2012.crowdmap.com, e-adrese izbori@digitalniglas.rs ili SMS na 063 465526

.

Debata nepostojećih naloga

Foto: FoNet

Još četiri sata preostalo je do direktnog sučeljavanja predsedničkih kandidata na platformi koju niko ne gleda ali svi komentarišu na društvenim mrežama. #izbori2012 tako dobijaju svoju medijsku kulminaciju i sve oči će biti uprte na jednog tviteraša koji će pokušati da obuzda druga dva koji ne vode svoje lične naloge. Tu su zato stranački aktivisti koji će uživo prenositi sučeljavanje, baš kao što su to predano radili tokom predizbornih aktivnosti.

Mreže bruje od komentara koji su dominantno posvećeni upravo duelu. Kao i predhodnih dana raspoloženje prema večerašnjoj političkoj predstavi je negativno. Jedino uzbuđenje se može naći kod one malobrojnije populacije - predanih i opredeljenih aktivista i onih koji to aktivno jesu.

Razočarani su i dalje predano razočarani, medijski profesionalci u Tviteru nalaze još jednu platformu na kojoj se mogu slobodno izražavati, dok neki tviteraši ne bi voleli da političare vide ni na Facebook aplikaciji.

Večeras možete gledati TV bez Tvitera i Fejsbuka da bi čuli utiske dvojice kandidata, ukoliko želite pročitati utiske naroda u realnom vremenu društvene mreže su jedina opcija.

Untitled Document

Digitalni glas Srbije se realizuje zahvaljujući podršci građana SAD preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru programa podrške medijima, koji se sprovodi u saradnji sa IREX-om. Izneti stavovi pripadaju isključivo govornicima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav USAID-a ili Vlade SAD