U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru...

Video-audio produkcija

Produkcijski tim Medija centra uspešno realizuje izradu svih vrsta video i audio sadržaja. Projekti koji nose potpis produkcije Medija centra su: Press klub i serijal Kad kažete..., finansirani od strane Fondacije za otvoreno društvo, više dokumentarnih filmova („20 godina posle“, serijal Drugi drugačiji), promotivnih spotova i kampanja rađenih za potrebe OEBS Misije u Srbiji (Take action – Uključi se!), Evropske komisije, Ministarstva infrastrukture Vlade Srbije (film o Koridoru 10), UNICEF-a, Incest Trauma Centra...

Youtube kanal Medija centra Beograd

Snimanje i montaža snimljenog materijala

Ukoliko želite da događaj koji organizujete bude snimljen profesionalno, sa dve kamere i izmontiran u formi televizijskog priloga, Medija centar Vam nudi i tu mogućnost.

Snimamo i montiramo sve vrste događaje - konferencije za novinare, promocije, brifinge, seminare, poslovne susrete - na različitim lokacijama.

Montirane video materijale dostavljamo u traženom formatu (DVD video, DV AVI, ili nekom od formata pogodnih za postavljanje na web) uz mogućnost distribucije na dodatne adrese ili plasiranje materijala na Web TV mrežu.

Usluge Medija centra u saradnji sa Web Televizijom

Zahvaljujući velikom iskustvu na polju medija i saradnji sa Web televizijom, Medija centar je proširio svoju ponudu za klijente raznovrsnim uslugama vezanim za emitovanje video materijala putem interneta.

Live prenosi konferencije na sajtu klijenta

Svaki klijent koji održava skup u Medija centru može imati, po povoljnoj ceni, direktan prenos konferencije na svom sajtu, pored toga što je prenos vidljiv i na MC Web TV.

Ova usluga podrazumeva angažovanje programera i dizajnera sa ciljem izrade posebnog Web TV Player-a koji će odgovarati izgledu stranice kojoj je namenjen. WebTV Player sa snimkom konferencije ostaje aktivan na stranici klijenta još mesec dana nakon završetka konferencije.

Specijalni paket

Ukoliko su potrebe klijenta specifične i zahtevaju snimanje van prostorija Medija centra, MC i Abies Net sačinjavaju posebnu ponudu za klijenta.

Specijana ponuda obuhvata mogućnost snimanja u prostorijama klijenta, na sajmovima, outdoor snimanja, promocije, emitovanje reklamnih filmova iz baze ...


Zovite nas da se dogovorimo!
Kontakt
011/2121999

011/3349542

e-mail: poslovnisekretar@mc.rs