Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku

Kontakt

Veb: www.mc.rs/KadKazete
SMS i govorna pošta: 063 465 526
Info i pitanja: KadKazete@mc.rs
Tviter: #KadKazete
Fejsbuk: www.facebook.com/KadKazete

Besplatno preuzimanje emisije i njenih delova

Za besplatno preuzimanje emisije „Kad kažete…“ potrebno je da na adresu KadKazete@mc.rs uputite kratak zahtev, uz navedene kontakt podatke vašeg medija. Od Medija centra Beograd, vrlo brzo ćete dobiti poruku sa vlastitom lozinkom za besplatno preuzimanje emisije u profesionalnom formatu za emitovanje.

Svi materijali (video i audio formati, transkript, vesti, grafikoni...) dostupni su na sajtu sedam dana od objavljivanja, a mogu se dobiti i naknadno, na zahtev. Fotografije svih gostiju iz studija možete pretraživati i u zbirci MC fotografija.

Manji segmenti čitavog sadržaja debate (audio i video klipovi, fotografije, tekstovi) za besplatno preuzimanje dostupni su i na sajtu agencije FoNet, www.fonet.rs/debata.php uz besplatnu e-registraciju, bez obzira da li ste korisnik ili pretplatnik servisa FoNet.

Za sve informacije obratite se Medija centru Beograd - 011 33 49 542; 011 33 49 548

Kontakt osobe:
Snežana Ilić: 063 402 478
Biljana Pavlović: 063 408 057

Za tehnička pitanja možete se obratiti putem e-adrese webmaster@mc.rs.

Poziv redakcijama i urednicima za besplatno preuzimanje i emitovanje emisije (pdf)

Pitanja i komentari

Pitanja i komentare, u vezi sa najavljenom temom, možete postavljati svake sedmice do utorka u 12 časova, putem Fejsbuk stranice, E-pošte, Tvitera, SMS-a i govorne pošte (063 465 526). Sva pristigla pitanja će biti prosleđena uredničko-novinarskom timu, a najzanimljivija, na koja nije dat odgovor u toku emisije, biće postavljena gostima u studiju.