Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2011 > Web Fest .ME 2011

Web Fest .ME 2011

Web Fest .ME je najveći regionalni Internet festival, posvećen promociji i unapređenju Interneta i svih vrednosti koje nam donosi globalna mreža. Pod sloganom TI SI WEB! Web Fest .ME 2011 pripremio je dva velika događaja: Web Fest .ME takmičenje za najbolji regionalni Web sajt/Web projekat, koje će trajati od 1. septembra do 17. novembra, i Web Fest .ME konferenciju, koja će okupiti najpoznatije svetske stručnjake iz oblasti Web industrije i sve ljude iz regiona koji žive od Interneta.

Takmičenje za najbolji Web sajt/projekat

1 . septembar – 17. novembar 2011.
Srbija, Crna Gora, Hrvatska , Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija

Sa željom da promoviše Internet scenu u široj javnosti i istakne kvalitetne projekte, pre četiri godine je pokrenuto takmičenje za najuspešnije i najkvalitetnije regionalne Web projekte/Web sajtove. Takmičenje se održava na sajtovima www.nadlanu.com i www.webfest.me i svi zainteresovani će slobodno moći da prijave sajtove. Prijave će trajati od 1. septembra do 10. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 5. novembra 2011. godine.
Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 17. novembra u Beogradu.

Web Fest .ME konferencija

22. - 23. septembar 2011.
Hotel Splendid, Budva, Crna Gora

Web Fest .ME je konferencija na kojoj učestvuju uspešne globalne i lokalne kompanije iz Internet industrije, ukratko ‐ svi koji žive kroz Web, za Web i od Web‐a. Osim regionalnih i svetski priznatih eksperata u oblasti Interneta, na konferenciji u Budvi govoriće i ljudi koji imaju status slavnih ličnosti na Internetu. Matt Mullenweg, osnivač WordPress‐a i prema mišljenju i prema mišljenju Business Inseder magazina, peti najmoćniji čovek globalne mreže, definitivno je najzvučnije ime Web fest .ME konferencije. Ovo će biti prvi put da Mullenweg gostuje u regionu, što će biti jedinstvena prilika da se upozna neko ko je oblikovao način na koji se bloguje i razmišlja u svetu digitalne komunikacije. Tony Conrad, osnivač servisa about.me, član žirija čuvene konferencije TechCrunch i investitor iz Silicijumske doline je drugo veliko ime koje će se pojaviti tokom dvodnevne konferencije u Budvi, a pokraj njega biće tu i Yong Lee, potpredsednik GoDaddy‐a i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.

Detaljnije informacije o Web fest .ME 2011 možete naći na internet adresi: www.webfest.me

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u