Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Studio Smijeha u Domu omladine: Hrvatsko stand up veče

Petak, 27. januar 2012. u 20:00
DOB/Velika sala
Makedonska 22/IV
ulaznica: 300 din
blagajna: (011) 3248 202

U Domu omladine 27. januara od 20 časova zabavljaće vas vesela stand up družina iz zagrebačkog Studija Smijeha! Nastupaju: Marina Orsag, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina i Goran Furjan. Program vodi stand up komičar Srđan Dinčić (Standup.rs).

Sa prvim StandUpFestom nedavno održanim u Domu omladine Beograda probli smo led – domaća publika je sa oduševljenjem prihvatila humor stand up komičara iz svih ex-YU republika. Standup.rs i Dom omladine Beograda nastavljaju sa dobrom tradicijom organizacijom novih nastupa komičara iz regiona!

Studio Smijeha je “comedy club” iz Zagreba i nudi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedije (bilo profesionalne ili amaterske, strane ili domaće), improv komedije i druge zabavne sadržaje.

O komičarima:

  • Marina Orsag
    U svojoj šestogodišnjoj karijeri ima preko 800 nastupa. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan.Dupli rogovi joj ne daju mira. Ne drži je mesto, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta.
  • Vlatko Štampar
    Komičar Studija Smijeha koji iza sebe ima preko 400 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji. Velikim talentom kao i stasom pokazuje da je stand up komedija nešto čime namerava da se bavi još dugo. Živi na visokoj nozi i za praznike ne voli da se oblači u žensku odjeću!
  • Aleks Curać Šarić
    Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveći su mu kvaliteti kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske, a i šire.
  • Tihomir Paravina
    Povremeno svira synthesizer i peva u pogrešnom tonalitetu, ali priznaje kad pogreši. Već treću sezonu stalni je član postave Studija smijeha gde nastupa svake nedelje i u svojoj karijeri ima preko 300 nastupa.
  • Goran Furjan
    Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado sa ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo!

StandUpFest2011 - festival Stand up komedije u Srbiji i takmičenje novih talenata (YouTube)

Kontakt za akreditaciju predstavnika medijskih kuća:
Ana Dragović, PR menadžer Standup.rs 0652888209

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u