Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2012 > StartUp takmičenje „Web-Up .ME“

StartUp takmičenje „Web-Up .ME“

Jedan od segmenata ovogodišnjeg regionalnog Internet festivala Web Fest .ME, je StartUp takmičenje „Web-Up .ME“, čiji će pobednik biti odabran na konferenciji 20. i 21. septembra u Budvi.

Najbolji na ovom takmičenju će imati priliku da predstavi svoj projekat u Njujorku (2013. godine), u aleji preduzetnika (Start-up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, te da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima.

Aleja preduzetnika je izložbeni prostor za potencijalno uspešne projekte i kompanije, koju posećuju vodeći američki i svetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat/posao potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna – veoma uspešan posao.

Svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde pobednik dobija glavnu nagradu od 50 000 američkih dolara (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.

Da bi se učestvovalo, neophodno je prijaviti postojeći funkcionalni projekat / posao ili ga pokrenuti do 10. septembra 2012. i na najviše dve strane A4 formata opisati projekat, zajedno sa osnovnim poslovnim planom.

Propozicije
Prijava

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u