Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije, MC Newsletter...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Seminar „Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo“

Nezavisno društvo novinara Vojvodine poziva mlade novinare/ke, kao i mlade sa područja AP Vojvodine da se prijave na seminar „Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo“, koji će se u organizaciji NDNV-a održati od 1. do 3. oktobra u prostorijama NDNV-a u Novom Sadu. Edukacija će biti mešavina teorijskog i praktičnog rada, a posle seminara biće organizovan interaktivni rad sa polaznicima. Iskusni i dugogodišnji novinari-edukatori i urednici NDNV-a će kroz teorijsku obuku i konkretan novinarski trenerski rad provesti polaznike i obučiti ih osnovnim novinarskim znanjima i veštinama. Pored toga, deo seminara će biti i kurs osnova PR-a.

Program počinje u petak 1. oktobra u 17h, a traje do nedelje do 14h.

Učešće na seminaru je besplatno, a NDNV će pokriti putne troškove i troškove smeštaja u Novom Sadu za polaznike koji dolaze izvan glavnog grada Vojvodine.

Projekat „Profesionalno i antidiskriminaciono novinarstvo“ finansijski je podržan od Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Krajnji rok za prijave je 25. septembar 2010.

Prijavni formular (doc)

Prijavne formulare šaljite na adresu ndnv_maja@yahoo.com ili na ndnvns@gmail.com, a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Maju Leđenac na broj telefona 064/23 27 030.