U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru...

Slanje saopštenja za medije


Putem mejling liste Medija centra - koja obuhvata oko pet hiljada adresa medija, MC klijenata, PR službi, ambasada, nevladinih organizacija, instituta, vladinih kancelarija, obrazovnih institucija i pojedinaca koji se interesuju za medije i rad Medija centra - možete da distribuirate svoja obaveštenja, saopštenja, kao i najave različitih aktivnosti na srpskom i/ili engleskom jeziku.

Medija centar Vam putem ove ekskluzivne usluge omogućava da prosledite saopštenje, reklamu, poziv, izveštaj ili bilo koju informaciju za koju želite da bude objavljena u štampi, radiju, televiziji ili internetu. Termin slanja određuje se u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, a brojnost i struktura mejling liste Medija centra čine ovu ponudu jedinstvenom i veoma efikasnom. Pored logoa organizacije, Vaše obaveštenje može biti dopunjeno linkovima, foto-galerijom, video ili audio zapisom, ili na neki drugi način ilustrovano.

CENA USLUGE: 6.000 dinara

Mejling liste: Primer obaveštenja i banera

Baneri na mejling listama

Veliki oglašavački potencijal mejling liste Medija centra ogleda se u velikom broju prijavljenih adresa, ali i u specifičnoj strukturi korisnika mejling liste. Lista obuhvata više od 5.700 adresa domaćih i stranih korisnika i pruža izvanrednu priliku za oglašavanje putem banera. Svakodnevno se šalju sadržaji dva servisa Medija centra (Mediji o medijima i Najava događaja), što garantuje desetak hiljada prikaza dnevno. Pored toga, svakog dana se šalju i različita saopštenja, obaveštenja, najave i Newsletter, što, zbirno, omogućava i više od 200.000 prikaza mesečno.

Detaljne informacije o postavljanju banera na sajt i mejling listu Medija centra

Prijavite se na MC mejling liste

KONTAKT:
Sanja Lončar
011 3349 541
loncar@mc.rs