Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije, MC Newsletter...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2010 > Press vitez 2010

Press vitez

TV festival Press vitez raspisuje konkurs za peto jubilarno izdanje. I ove godine očekujemo video-pakete svih žanrova trajanja od 2 do 9 minuta, iz celog regiona bivše Jugoslavije, uz podsećanje da je predviđena i zasebna internacionalna kategorija za učesnike iz celog sveta. Veliki žiri koji čini petnaestak medijskih profesionalaca, ocenjivaće pismenim ocenama radove koji prođu selekciju, a nagrade se određuju rang listom nastalom prema srednjim ocenama.

Kotizacija iznosi 1.200 dinara po svakom radu. Njome su obuhvaćeni novinar/reditelj, snimatelj i montažer. Organizatori i ove godine spremaju znatni fond novčanih nagrada, kao i putovanja po Evropi.

Formular za učešće se zahteva na adresi info@tv-festival.org.

Propozicije

Pokrovitelji tradicionalnog regionalnog festivala TV minijatura Press vitez su Ministarstvo kulture, sektor za medije; Vlada Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za informacije; Univerzitet „Megatrend“, i Opština Zrenjanin.

Festival će se održati u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu. Planirane su specijalne projekcije na Skadru u Albaniji za srpsko-crnogorsku manjinu, zatim u Americi i Bosni i Hercegovini.
Organizatori su Društvo srpsko-američkog prijateljstva i Udruženje novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina.

Konkurs je otvoren od 1.09.2010. a biće zatvoren 15. oktobra 2010. u podne.

Pomeranja rokova neće biti. Savetujemo učesnike da radove pošalju što ranije kako bi ih selekciona komisija veoma pažljivo i bez žurbe pregledala.

NAJVEĆA OLIMPIJADA TV NOVINARSTVA U REGIONU JE POČELA! NEKA POBEDE NAJBOLJI!

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u