Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2012 > NUNS urednik sajta

Konkurs za urednika sajta NUNS-a

NUNS uskoro pokreće novi web sajt čiju izradu je pomogao IREX i tim povodom raspisuje konkurs za urednika sajta. Rad se zasniva na Ugovoru o autorskom delu na period od godinu dana, sa mogućnošću obnove ugovora.

Zainteresovani treba da pošalju prijave NUNS-u najkasnije do 15. januara 2012. elektronskom poštom na adresu press.sluzba@nuns.rs sa naznakom Konkurs za urednika web sajta.

Uz prijavu obavezno treba dostaviti profesionalnu biografiju kandidata.

Posao urednika podrazumeva dnevno ažuriranje informativnih sadražaja sajta o aktivnostima NUNS-a, kao i o dešavanjima u medijskoj delatnosti u Srbiji, regionu i svetu. Urednik će biti zadužen i za redovno informisanje članstva NUNS-a putem newslettera (dva puta mesečno) i periodičnog elektronskog časopisa „Dosije“, kao i za redovnu onlajn komunikaciju sa članstvom. Obaveza urednika je i ažuriranje NUNS-ovog naloga na facebooku, twitteru i drugim društvenim mrežama.

Potrebna znanja i veštine urednika sajta NUNS-a su dobro poznavanje srpskog jezika, aktivno poznavanje engleskog jezika, novinarsko i uredničko iskustvo, poznavanje medijskog sektora, poznavanje IT sistema i osnovnih MS aplikacija (Word, Outlook, IE, Excel), vladanje tehnikama naprednog administriranja sajta, sposobnost timskog rada i efikasnog poslovnog komuniciranja.
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u