Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Početna > MC za medije > 14 dana u medijima > Izdanje broj 33 > Novo u medijima

Novo u medijima

Kompanija „Ringier Axel Springer“ je u klubu „Purobeach - Porto Montenegro“ u Tivtu upriličila svečani koktel povodom uspešnog lansiranjua dnevnog lista „Blic Crna Gora“.
(ASMEDI, juli 2912)

Grupa mladih entuzijasta, došli su na ideju otvaranja Jugoslovenske radio-televizije - JRT putem Interneta, a istovremeno će emitovati i radio program. U ovom projektu ne učestvuju televizijske stanice koje su nekad činile JRT. Trenutno je otvoren konkurs za volonterski rad na JRT-u koja traži dopisnike i saradnike iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Ljubljane, Skoplja, Podgorice, Novog Sada i Prištine.
(E-Kapija, 23.07.2012.)

Od subote, 21. jula na televiziji B92 Info sa početkom u 19 h, gledaoci će biti u prilici da pogledaju novu ekonomsku emisiju – „Kapital". Osim dešavanja a u ekonomiji, fokus emisije je i na dinamičnom svetu finansijskih tržišta. Tako će gledaoci moći da čuju i mišljenja eminentnih ekonomskih analitičara, da saznaju vesti iz bankarskog i sektora osiguravajućih kompanija, zatim iz sektora investicionih, penzijskih i cash fondova.
(E-Kapija, 23.07.2012.)

Organizacija Transparentost - Srbija objavila je u okviru regionalnog projekta Legal Leaks „Vodič za novinare za pristup infomacijama od javnog značaja".
(UNS, 20.07.2012)

Untitled Document „14 dana u medijima“ uređuju Marin i Goran Cetinić koje možete kontaktirati putem mail adrese goran.cetinic@gmail.com.

„14 dana u medijima“ predstavlja sažeti prikaz pisanja medija o situaciji u medijima. Nastao je sa ciljem da registruje informacije o medijima objavljene u prethodnih 14 dana u Srbiji, sažete tako da prenesu suštinu medijskih tekstova i grupisane u tematske celine. Urednici prenose vesti ne menjajući suštinu pisanja medija o medijima. Za čitaoce zainteresovane za kompletan objavljen tekst, navodi se izvor i datum objavljivanja. Više o rubrikama biltena
Arhiva

Ovaj bilten vesti realizovan je zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj biltenaje isključiva odgovornost autora i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.