Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....
Početna > MC za medije > 14 dana u medijima > Izdanje broj 22 > Novo u medijima

Novo u medijima

Gotovo četiri meseca meseca nakon poništenja privatizacije kragujevačkog nedeljnika „Svetlost“, Skupština akcionara izabrala je novi Upravni odbor koji je, odmah potom, imenovao novo rukovodstvo firme. Da li će urednici, novinari i ostali zaposleni u „Svetlosti“ uspeti da na vreme pripreme novi broj lista, krajnje je neizvesno. Pre svega zbog toga što je privremeni zastupnik državnog kapitala u „Svetlosti“, posle nedavnog ulaska u redakciju i poslovni prostor lista, ustanovio da u svim prostorijama preduzeća nedostaje veliki deo opreme. Popisna komisija već je evidentirala ono što je nakon privatizacije, a naročito posle njenog poništenja, ostalo u „Svetlosti“, dok će finansijsko stanje novina, za koje se već sada osnovano pretpostavlja da je katastrofalno, biti tačno utvrđeno ovih dana, posle čega će uveliko biti jasno ima li „Svetlost“ šanse za novi početak.
(Danas, 06.02.2012)

Specijalni broj Linka „Predizborno izveštavanje” možete elektronski listati i pročitati na www.floowie.com/en/read/link-97/#/page/1.
(UNS, 03.02.2012)

Ostalo

Novinari iz Srbije od danas imaju popust 3 do 10 procenata na svim letovima kompanije Turkish Airlines.
(NUNS, UNS, 13.02.2012)

Untitled Document „14 dana u medijima“ uređuju Marin i Goran Cetinić koje možete kontaktirati putem mail adrese goran.cetinic@gmail.com.

„14 dana u medijima“ predstavlja sažeti prikaz pisanja medija o situaciji u medijima. Nastao je sa ciljem da registruje informacije o medijima objavljene u prethodnih 14 dana u Srbiji, sažete tako da prenesu suštinu medijskih tekstova i grupisane u tematske celine. Urednici prenose vesti ne menjajući suštinu pisanja medija o medijima. Za čitaoce zainteresovane za kompletan objavljen tekst, navodi se izvor i datum objavljivanja. Više o rubrikama biltena
Arhiva

Ovaj bilten vesti realizovan je zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj biltenaje isključiva odgovornost autora i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.