Mediji o medijima, Događaji, Informacije, MC Newsletter...

Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Aktuelni konkursi za novinare, urednike, fotoreportere, medijske kuće...
U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...
Početna > MC za medije > 14 dana u medijima > Izdanje broj 4 > Novo u medijima

Televizija Pi kanal iz Pirota od juče je postala dostupna velikom broju ljudi iz Srbije koji žive širom Evrope i sveta, jer sada može da se gleda putem GSS IPTV mreže iz Austrije.
Press, UNS, 13/05/2011

Dodatak Sandžak Danas može se čitati i u Istanbulu, zahvaljujući pomoći Mustafe Koča, biznismena, Udruženja privrednika SITA, koje povezuje privrednike Srbije i Turske i privatnog prevoznika Istanbul Ekspres. Turski dodatak Sandžak, lista Danas, prodaje sei u Sarajevu.
Danas, 20/05/2011

Kompanija „Ringier Axel Springer d.o.o.“ predstavila je novi, redizajniran sajt novine „24sata“, www.24sata.rs, namenjen pre svega mladim i urbanim ljudima koji vode aktivan društveni život, kao i drugim Beograđanima, koji na sajtu, pored najaktuelnijih vesti iz grada, zemlje i sveta, mogu da pronađu i sve servisne informacije o Beogradu.
ASMEDI, no 152

Na petogodišnjicu jutarnjeg programa B 92, na ovoj televiziji počinje da se emituje novi jutarnji program pod nazivom „Novo jutro“. „Svakog dana od 6 do 9 uz zanimljive goste, biće tema iz kulture, zabave, sporta, muzike i informacije potrebne za dobar početak dana“, najavljuju u B92.
B92, 15/05/2011

ABC Srbija seli u nove poslovne prostorije od ponedeljka 23. maja. Nova adresa biće Makenzijeva 67, 11000 Beograd, a kontak telefoni su 011 / 24 50 508 i 24 50 204, ili faks broj 011 / 24 50 122. Adrese
elektronske pošte ostaju nepromenjene.
ABC Newsletter, 18/05/2011

Izdanje broj 4
12. maj – 24. maj 2011.

Skraćenice

Untitled Document „14 dana u medijima“ uređuju Marin i Goran Cetinić koje možete kontaktirati putem mail adrese goran.cetinic@gmail.com.

„14 dana u medijima“ predstavlja sažeti prikaz pisanja medija o situaciji u medijima. Nastao je sa ciljem da registruje informacije o medijima objavljene u prethodnih 14 dana u Srbiji, sažete tako da prenesu suštinu medijskih tekstova i grupisane u tematske celine. Urednici prenose vesti ne menjajući suštinu pisanja medija o medijima. Za čitaoce zainteresovane za kompletan objavljen tekst, navodi se izvor i datum objavljivanja. Više o rubrikama biltena
Arhiva

Ovaj bilten vesti realizovan je zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj biltenaje isključiva odgovornost autora i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.