Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....
Svakog drugog petka

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Aktuelni konkursi za novinare, urednike, fotoreportere, medijske kuće...

Nagrade za ukrštanje medija – nagrada za najbolju aplikaciju

WAN-IFRA (The World Association of Newspapers and News Publishers) ove godine, šesti put po redu raspisuje konkurs za Cross-Media Awards (XMA).

XMA namenjene su najkreativnijim rešenjima, a zadatak ove godine je kreiranje uspešne aplikacije za mobilni telefon. U konkurenciju mogu ući aplikacije iz celog sveta, koje sažimaju programerske, prezentacione i poslovne veštine.

Nagrađivani će biti isključivo finansijski isplativi projekti, dobro zamišljeni biznis modeli, koje su pokrenuli izdavači novina i magazina.

Krajnji rok za prijavu je 30. jun 2011. godine

Prijava podrazumeva participaciju od 170 ili 270 evra u zavisnosti od toga da li je medij koji konkuriše član WAN-IFRA organizacije ili ne.
Deset izabranih kandidata prisustvovaće dodeli nagrada koja će se održati u Beču, 10. oktobra 2011. godine na IFRA Expo, gde će biti i predstavljene najuspešnije aplikacije.

Detaljne informacije

Kontakt:
Larry Kilman, odnosi sa javnošću,
Tel: +33 1 47 42 85 00
E-mail: larry.kilman@wan-ifra.org

WAN-IFRA, locirana u Parizu, Francuska i Darmštatu, Nemačka, sa filijalama u Singapuru, Indiji, Španiji, Francuskoj i Švedskoj, je globalna organizacija izdavača novina. Predstavalja više od 18000 publikacija, 15000 vebsajtova i preko 3000 kompanija u preko 120 zemalja. WAN-IFRA se zalaže za slobodu štampe, profesionalno izveštavanje, izdavački integritet i unapređivanje poslovanja.