Konkursi za učešće na Share konferenciji 2012

„Share“ konferencija održava se po drugi put od 26. do 28. aprila 2012. godine u Beogradu. Posvećena je novim medijima, Internetu, tehnologiji i muzici.

Ulaz je besplatan, ali će se do propusnice u vidu narukvice, zbog velikog interesovanja, dolaziti preko učešća na konkursima, radionicama i akcijama, tokom marta i aprila. Uslovi za dobijanje propusnica zavise od oblasti kojom se potencijalni učesnici bave.

Novinari i blogeri

Poziv novinarima i blogerima da napišu ili objave tekst ili priču na bilo koju temu kojom se program konferencije bavi i pošalju link ka blog post-u ili dokument na blogs@shareconference.net uz par reči o sebi.

Foto i video konkursi

Napraviti foto esej ili kratak film na neku od tema kojima se bavi SHARE konferencija (protok informacija, ACTA i prava na internetu, ulični aktivizam, culture jamming).

Foto esej

Napraviti seriju od 5 ili više konceptualno vezanih fotografija oblikovanih u formu foto priče, navesti šta je od opreme i softvera korišćeno (ukoliko je bilo obrade) i poslati na adresu photo@shareconference.net, format jpg, najkasnije do petka, 23. marta.

Video rad

Video postaviti na Youtube ili Vimeo, a link sa informacijama o tehnici i softveru koji su korišćeni poslati na adresu video@shareconference.net, najkasnije do petka, 23. marta.

Više informacija

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u