Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Konkurs za učešće u programu radionica o finansiranju političkih aktivnosti u Srbiji

Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) i Centar za demokratiju Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu raspisali su konkurs za učešće na radionicima u okviru projekta „U susret efikasnijem radu nezavisnih državnih institucija: korak ka uspešnijoj kontroli finansiranja političkih stranaka“, koji se realizuje uz pomoć USAID-a u okviru Projekta za reformu pravosuđa i odgovornu vlast (JRGA projekat).

Konkurs je namenjen predstavnicima medija i civilnog društva. Radionice će biti organizovane na Fakultetu političkih nauka u periodu od oktobra 2013. do januara 2014. godine i obuhvatiće sve relevantne aspekte finansiranja političkih subjekata: od finansiranja redovnog rada, preko finansiranja izbornih kampanja, do kontrole čitavog procesa.

Ukupno će biti organizovano 10 radionica u trajanju od 90 minuta. Predavači će biti profesori na FPN, eksperti za finansiranje političkih subjekata, predstavnici Agencije za borbu protiv korupcije i civilnog društva, kao i članovi CeSID-ovog stručnog tima.

Prijave sa kratkom biografijom za učešće na ovim radionicama treba poslati na cesid@cesid.rs i bojan.klacar@cesid.rs.

Rok za slanje prijava je 11. oktobar 2013. godine.

Više informacija o konkursu

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u