Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....
Svakog drugog petka

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Aktuelni konkursi za novinare, urednike, fotoreportere, medijske kuće...

Konkurs za dodelu nagrade za najbolji medijski prilog na temu: „Prozor - prvi korak do energetske efikasnosti“

Centralno-evropski forum za razvoj - CEDEF u saradnji sa kompanijom Rehau i Agencijom za energetsku efikasnost Republike Srbije raspisao je novinarski nagradni konkursa za najbolji prilog na temu: „Prozor – prvi korak do energetske efikasnosti“.

Cilj konkursa je unapredjenje informisanosti javnosti i privrede o značaju prozora kao jednog od kljucnih faktora energetske efikasnosti. Nagrada se sastoji iz putovanja u Beč i posete kompaniji Rehau.

Pravo na učešće imaju svi novinari/ke, odnosno medijske kuće koji su objavili radove u medijima na teritoriji Republike Srbije. Nagrada se dodeljuje najboljem radu koji će biti odabran iz tri kategorije: štampa, TV, radio i Internet. Svaki novinar/ka ima pravo da dostavi maksimum tri priloga. U izbor ulaze novinarske forme: izveštaj, intervju, članak, reportaža itd, a nagrada se dodeljuje isključivo za rad objavljen ili emitovan u periodu od prva četiri meseca 2011. godine.

Prijavu na konkurs može poslati redakcija ili pojedinac putem pošte na adresu CEDEF-a sa naznakom za konkurs (Centralno-evropski forum za razvoj, Žorža Klemansoa 13, 106013 Beograd). U razmatranje će se uzimati samo prijave koje su u elektronskoj formi na CD ili DVD.

Konkurs je otvoren do 29. aprila 2011. godine.

Više o konkursu i prijava