Pobednici konkursa „Milena Blagojević“

Studenti žurnalistike Filozofskog fakulteta iz Novog Sada, Gordana Ivković i Milan Kodžo, osvojili su nagradu „Milena Blagojević“, za prilog na temu „Volim te u Šangaju“. Pobednicima će biti uručena diploma i novčana nagrada obezbeđena iz legata „Milena Blagojević“ kojim upravlja porodica.

Nagrada „Milena Blagojević“ dodeljuje se najboljem mladom radijskom novinaru do 35 godina starosti. U žiriju su, kao i prethodne tri godine, bili dr Dubravka Valić Nedeljković, mr Sanja Bošković i Jovan Stojanović – Cope.

.

Konkurs „Milena Blagojević“ za mlade radijske novinare do 35 godina starosti

Pored diplome, autor najboljeg radijskog priloga dobiće i novčanu nagradu u iznosu od 500 evra u dinarskoj protivvrednosti. Tema je slobodna, paket ne sme biti kraći od minut, a ni duži od deset minuta.

Svi zainteresovani za učešće na konkursu, radove treba da pošalju na adresu: časopis Link, Svetozara Miletića 12, 21 000 Novi Sad, ili na mejl tanja.prodanov@mediart.org.

Krajnji rok za prijavu je 1. decembar 2011. godine

U žiriju su, kao i prošle godine, dr Dubravka Valić Nedeljković, mr Sanja Bošković i Jovan Stojanović-Cope. Nagradu na prethodnom konkursu dobile su studentkinje žurnalistike iz Novog Sad Tamara Biblija i Jovana Vranjković za prilog na temu „Upoznavanje starijih na internetu“.

Legatom upravlja porodica Milene Blagojević, radijske novinarke koja je poginula neposredno pred odbranu magistarskog rada.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u