Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2012 > Green Fest

Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju

Centar za unapređenje životne sredine uz podršku kompanije Vip mobile objavljuje konkurs za prikupljanje video radova za učešće u okviru programa „Ekomotivacija“ na Međunarodnom festivalu zelene kulture „Green Fest“, koji će biti održan od 14. do 16. novembra 2012. godine, u Domu Omladine Beograd.

„Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“ predstavlja glavnu temu raspisanog konkursa za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom, a najbolji film će biti nagrađen jedinim smart telefonom na tržištu sa integrisanim projektorom - Samsung Galaxy Beam I8530.

Autori svoje radove mogu predložiti za prikazivanje na Festivalu do 10. novembra 2012. godine, dok će lista izabranih radova za prikazivanje biti dostupna 12. novembra na zvaničnoj internet stranici „Green Fest“-a - www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs.

Dodela priznanja i nagrade će biti održana u sklopu svečane ceremonije, poslednje večeri festivala.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ se ove godine po prvi put održava pod ovim imenom i predstavlja nastavak prakse uspešnog organizovanja Međunarodnog festivala ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji je publika u Beogradu imala prilike da vidi tokom 2010. i 2011.godine. U prethodne dve godine prikazano je preko 130 filmova iz 25 zemalja, održano 39 radionica i predavanja, i predstavljeno preko 20 zelenih izlagača i umetnika.

Ovogodišnji „Green Fest“ se realizuje uz podršku grada Beograda - Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Samsunga i kompanije Vip mobile.

Više o festivalu i pravilima za učešće možete pronaći na adresi www.greenfest.rs.

Prijavni formular (doc)

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u