Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Godišnja nagrada najboljem mladom novosadskom novinaru ili novinarki

Novosadska novinarska škola upućuje poziv za nominacije za Godišnju nagradu najboljem mladom novinaru / novinarki u oblasti informativnog, analitičkog ili istraživačkog novinаrstva, i to za celokupan rad novinara u 2015. godini, koji treba ilustrovati jednim primerom rada, objavljenog u toku ove kalendarske godine.

Za nagradu mogu biti nominovani novinari angažovani u novosadskim elektronskim i štampanim medijima, kao i novinari frilenseri, starosti do 30 godina.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 15. novembar 2015. godine.

Pravo nominacije / prijave imaju:

  • Novinari koji su kandidati za nagradu (samonominacija)
  • Fizička lica ili organizacije (mediji, novinarska udruženja, sindikati, univerziteti itd.) pod uslovom da im osobe koje oni nominuju prethodno daju svoju saglasnost

Prijava / nominacija se može poslati elektronskim putem na adresu stefan@novinarska-skola.org.rs (u naslovu mejla obavezno napisati: GODIŠNJA NAGRADA ZA 2015 - ime podnosioca prijav), kao i poštom na adresu Novosadska novinarska škola, Dančićeva 3, 21000 Novi Sad (Koverta treba da sadrži ime i adresu osobe / organizacije koja podnosi prijavu / nominaciju, kao i naznaku „GODIŠNJA NAGRADA MLADOM NOVOSADSKOM NOVINARU / NOVINARKI ZA 2015“).

Odluku o dodeli nagrade doneće žiri Novosadske novinarske škole, a svečanost povodom uručenja nagrade biće održana krajem decembra.

Više informacija o konkursu i načinu prijave možete pronaći ovde.