Početna > MC za medije > Konkursi arhiva > 2012 > EPICA 2012

Evropske nagrade za kreativnost – EPICA 2012

EPICA (Europe's Premier Creative Awards) je vodeće međunarodno takmičenje za promociju kreativnosti i najviših standarda iz oblasti oglašavanja, dizajna, odnosa s javnošću i marketinških komunikacija. Nagrade su namenjene agencijama, medijima, fotografima i drugim kreativcima koji svoj rad žele da predstave Evropi i svetu.
Takmičenje se održava od 1987. godine, i premda je prvobitno obuhvatalo samo područje Evrope, od ove godine mogu učestvovati predstavnici iz celog sveta.

Nagrade će biti dodeljene u 48 kategorija koje pokrivaju sve glavne komunikacijske oblasti među kojima su i: televizija, štampa, radio, korporativni imidž, marketing, medijske inovacije, PR, dizajn... Kompletan spisak kategorija (pdf)

Za EPICA nagrade mogu konkurisati agencije za komunikaciju, kompanije za filmsku produkciju, veb agencije, PR specijalisti, fotografi i studiji za dizajn iz celog sveta, sa radovima koji su objavljeni ili emitovani posle 1. jula 2011. godine.

Krajnji rok za prijavljivanje radova je 1. oktobar 2012. godine. Uputstvo za prijavljivanje (pdf)

Svečana ceremonija dodele nagrada biće održana 25. januara 2013. u Ljubljani, na Međunarodnoj konferenciji za kreativnost, koju organizuje slovenački MM magazin.
Za proglašenje pobednika biće zadužen žiri koji čini 41 novinar i urednik specijalizovanih magazina i veb sajtova iz 34 zemalja među kojima su i predstavnici iz Kanade, Kine, Indije, Singapura, Australije i Filipina.

Više informacija o takmičenju, nagradama i uslovima za prijavljivanje možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u