Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Diskobolos 2013

Jedinstveni informatički savez (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata, koji svi zajedno čine žiri, tradicionalno, već 19-ti put, otvorili su konkurs za promociju najuspešnijih ostvarenja u primeni savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija dodeljivanjem priznanja.

Priznanja DISKOBOLOS će kao i do sada biti dodeljena u više kategorija: Proizvodnja, Projektovanje, Upravljanje, Društvene delatnosti, Finansije, Zdravstvo, Obrazovanje, Usluge, Web ostvarenja, Stručni skupovi, RTV emisije, Izdavaštvo i Globalni partneri.

Prijava treba da sadrži kratak opis rešenja i navedenu kategoriju u okviru koje se konkuriše. Prijava će biti distribuirana kompletnom žiriju na ocenjivanje a sabiranjem njihovih bodova biće određena ovogodišnja glavna i posebna priznanja.

Konkurs je otvoren do 22. novembra 2013. godine.

Onlajn formular za prijavu

Svečano uručenje priznanja je zakazano za treću nedelju decembra 2013, u prisustvu najeminentnijih gostiju iz Evrope i Srbije.

Za sve dopunske informacije:
Kancelarija JISA
011/262-26-68, 262-03-74, 263-29-96
jisa@jisa.rs

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u