Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije, MC Newsletter...

Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Bolji smo zajedno

„Bolji smo zajedno“ naziv je nacionalne medijske kampanje za socijalnu inkluziju dece sa smetnjama u razvoju. Kampanju sprovodi organizacija Bernard Brun u konzorcijumu sa B&S Europe, CARE Austria i inicijativom za inkluziju Veliki i Mali, u okviru projekta „Razvoj usluga u zajednici za decu sa smetnjama u razvoju i njihove porodice“.

Projekat „Razvoj usluga u zajednici za decu sa smetnjama u razvoju i njihove porodice“ sprovodi Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji u partnerstvu sa Ministarstvom rada i socijalne politike Republike Srbije i UNICEF-om, a realizuje ga 41 opština u Srbiji sa zajedničkim ciljem – uključivanju dece sa smetnjama u razvoju u svakodnevni život zajednice i pružanje podrške njihovim porodicama.

Kampanja „Bolji smo zajedno“ želi da:

  • poveća znanje o pravima dece sa smetnjama u razvoju
  • poboljša razumevanje i prihvatanje koncepta jednakih mogućnosti
  • preusmeri pažnju sa nedostataka na mogućnosti i socijalnu inkluziju

Povodom početka kampanje za promovisanje novih usluga u zajednici za socijalnu inkluziju dece sa smetnjama u razvoju, Medija centar Beograd organizovao je svečani događaj u Domu omladine kojem su prisustvovali Vensan Dežer, šef Delegacije EU u Srbiji, Rasim Ljajić, ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije, Lesli Miler, zamenica direktorke UNICEF-a u Srbiji, kao i predstavnici 41 lokalne samouprave u Srbiji koje realizuju ovaj program.

Događaj u okviru kampanje „Bolji smo zajedno“

Dom omladine Beograd, 27. septembar 2011, organizacija: Medija centar

Više o događaju

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u