Prijave za newsletter
Aktuelne medijske teme, svakog drugog petka u mesecu u Vašem Inboxu....

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Direktni prenosi i arhiva snimaka konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...
Početna > MC za medije > 14 dana u medijima > Izdanje broj 20 > Aktivnosti medijskih institucija
Ovu poslovnu godinu RATEL će završiti sa suficitom od nešto više od pet miliona evra. Taj novac se upućuje u budžet Srbije. Pre značajnog snižavanja cena usluga Ratela, taj suficit je bio još veći i za prošlu godinu je iznosio 13 miliona evra, kaže dr Jovan Radunović, predsednik Upravnog odbora Ratela. Prošlogodišnji iznos uglavnom je upotrebljen za digitalizaciju televizije, oko devet miliona.
(Danas, NUNS, 22.12.2011)

Ministarstvo kulture, informisanja i informacionog društva je, dana 27.12.2011. godine, na Internet stranici Uprave za Digitalnu agendu (www.digitalnaagenda.gov.rs), obavestilo zainteresovanu javnost da se, iz tehničkih razloga, primena Pravilnika o radio opremi i telekomunikacionoj terminalnoj opremi odlaže do 6. juna 2012. godine. Detalji na web stranici RATELa
(RATEL, 29.12.2011)
Untitled Document „14 dana u medijima“ uređuju Marin i Goran Cetinić koje možete kontaktirati putem mail adrese goran.cetinic@gmail.com.

„14 dana u medijima“ predstavlja sažeti prikaz pisanja medija o situaciji u medijima. Nastao je sa ciljem da registruje informacije o medijima objavljene u prethodnih 14 dana u Srbiji, sažete tako da prenesu suštinu medijskih tekstova i grupisane u tematske celine. Urednici prenose vesti ne menjajući suštinu pisanja medija o medijima. Za čitaoce zainteresovane za kompletan objavljen tekst, navodi se izvor i datum objavljivanja. Više o rubrikama biltena
Arhiva

Ovaj bilten vesti realizovan je zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj biltenaje isključiva odgovornost autora i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.