Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

12. rođendan Krstarice

Krstarica je proslavila 12. rođendan.

Još uvek svoj opstanak zasniva na mladalačkom entuzijazmu uz unapređena znanja o savremenim tehnologijama. Nastavlja svoju misiju da uči, obrazuje i drži se pravila doslednosti, čuvajući se pomodnih trendova koji kratko traju. Kao prepoznatljiv sajt, trudi se da zadovolji interesovanja svih koji je posećuju i svakako da je to presudno za broj onih koji je posećuje - 2,1 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google), što Krstaricu čini najposećenijim sajtom u Srbiji.

Danas je Krstarica jedini srpski internet pretraživač, obuhvata najveći forum u zemlji i jedinu Pričaonicu u Srbiji.

Krstarica ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto. Krstarica će vas svakog jutra nasmejati, reći vam šta kažu zvezde, kakvo vreme će biti, koliki je današnji kurs i šta možete pogledati na televiziji.

Krstarica preko SMS poruka pruža astrološke savete, proverava koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom, daje objašnjenje značenja vašeg imena i toga šta ste bili u prošlom životu, a može vam reći i koliki je sutrašnji kurs dinara.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i recept za upoznavanje drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za hitnu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi se na uslugu vama koji joj verujete.

Mnogi su i počeli da pričaju na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i zanima. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Nikada niste sami. Uvek je tu neko da vas sasluša. Zato sa nje i ne odlazite.

Krstarica pruža najbrži dial-up internet u Srbiji i besplatnu e-adresu vase-ime@krstarica.com, kojoj možete da pristupite uvek i sa bilo kog mesta.

www.krstarica.com