Mediji o medijima, Događaji, Informacije

U sklopu Medija centra nalaze se 3 sale i Press klub. Sale su kapaciteta...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...
Direktni prenosi konferencija
Prenosi i arhiva snimaka konferencija na MC Web TV...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

RSS
Budite obavešteni o najnovijim događajima u Medija centru...

Oglašavanje na MC sajtu i društvenim mrežama

Medija centar - Vaš prodor u javnost
Vesti kreću iz Medija centra odakle se, na putu do javnosti, uspešno probijaju do najgledanijih i najslušanijih, najčitanijih i najposećenijih medija.

Internet portal Medija centra svoje posetioce detaljno obaveštava o svim događajima koji se održavaju u Medija centru, pruža im mogućnost praćenja direktnog video prenosa i arhivu snimaka konferencija. Korisnicima su dostupne fotografije iz kolekcije Medija centra u rezoluciji za štampu, kao i različiti servisi: Mediji o medijima, prijavljivanje na mejling liste (više od 6.200 e-adresa), medijska obaveštenja, veliki novinarski adresar i veliki broj medijskih linkova, obaveštenja o konkursima i radu centara za podršku profesionalnom razvoju medija, obuku, regionalnu saradnju... Primarni posetioci naših internet stranica su korisnici od 20 do 60 godina, pre svega novinari i urednici medijskih kuća.
Mesečno Mc.rs beleži više od 90.000 pregledanih stranica. Više o MC sajtu

Medija centar ima veoma razvijenu mejling listu putem koje se klijenti, takođe, mogu oglašavati.

Uslugu postavljanja informacije na sajt Medija centra prati podela iste informacije putem profila Medija centra na Fejsbuku i Tviteru uz pominjanje i linkovanje ka klijentovom profilu ili neki drugi dogovor.

Kontakt
Biljana Pavlović
pavlovic@mc.rs
011 3349 541

Baner na sajtu Medija centra

Klijenti Medija centra mogu postaviti baner svoje organizacije, preduzeća ili projekta na sajt Medija centra. U ponudi se nalazi nekoliko pozicija, različitih formata i dimenzija, koje se mogu zakupiti na određeni vremenski period ili određeni broj klikova.

Baneri se mogu nalaziti i/ili na mejling listi Medija centra, putem koje se, svakodnevno, šalju informacije u preko 10.000 inboksa.

Medija centar nudi i dizajniranje statičnih ili pokretnih banera (gif i fleš formati). Kontaktirajte nas radi optimalnog dogovora.

Detaljne informacije o oglašavanju putem banera na sajtu i mejling listi Medija centra

Sponzorisanje rubrike

Brojne rubrike na MC sajtu nude veliki izbor različitih pozicija za oglašavanje. U dogovoru sa Medija centrom možete biti sponzor neke od njih uz odgovarajuću zastupljenost brenda. Sponzorstvo donosi i mogućnost redovne distribucije saopšenja za medije, koja omogućava plasiranje različitih informacija.

U zavisnosti od delatnosti možete se opredeliti za deo portala koji je Vašoj organizaciji najinteresantniji.
MC Adresar, Događaji u Medija centru, MC Web televizija, MC fotografije, Mediji o medijima, Konkursi, MC Newsletter, Danas u gradu, MC edukacija su samo neke od rubrika koje mogu biti put do Vaših potencijalnih klijenata.

U pripremi je nekoliko specijalizovanih Press Corner-a unutar kojih će novinarima biti dostupne informacije iz pojedinih oblasti, a putem kojih će sponzori imati ekskluzivno pravo plasmana svojih saopštenja .

Javite se da se dogovorimo

Kontakt
Biljana Pavlović
063 407 556

www.mc.rs

Medija centar na društvenim mrežama

Fejsbuk: www.facebook.com/medija.centar
Tviter: twitter.com/MedijaCentar
Jutjub: www.youtube.com/MCBeograd