„Zato što volim Dunav“

Svakog 29. juna, 14 zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o zaštiti Dunava svečano obeležava Međunarodni Dan Dunava.

Povodom devete godine proslave Dana Dunava u Srbiji, Coca-Cola Hellenic Srbija, kompanija Coca-Cola i Republička direkcija za vode Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su drugi po redu konkurs za najbolji objavljeni novinski članak, radio i TV prilog ili web objavu na temu Dunava i aktivnosti koje su usmerene ka promociji vode i očuvanju dunavskog ekosistema.

Konkurs su podržali Nezavisno udruženje novinara Srbije i Udruženje novinara Srbije, i u njemu mogu učestvovati novinari i urednici koji su zaposleni u medijima na teritoriji Republike Srbije.

Krajnji rok za prijave je 1. septembar 2012. godine.

Predstavnici medija koji žele da učestvuju u konkursu treba da pošalju svoje radove u CD ili DVD formatu Udruženju novinara Srbije (UNS), adresa Resavska 28/I, 11 000 Beograd ili na press@uns.org.rs. Svaka prijava, pored rada koji se prijavljuje, treba da sadrži ime i prezime novinara, medijsku kuću za koju radi i datum objavljivanja priloženog rada.

Zvanična pravila konkursa (pdf)

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u