Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Medijska radionica: Budućnost izveštavanja u Evropi

Europe & Me Magazin, u saradnji sa Europa neuer Ideen e.V i uz finansijku podršku Fondacije Allianz Kulturstiftung, organizuje medijsku radionicu „Budućnost izveštavanja u Evropi“ koja će u Berlinu, od 7. do 10. novembra, okupiti 22 mlada novinara iz Evrope, kako bi zajedno raspravljali o transnacionalnim pristupima izveštavanja.

Cilj radionice je da ojača vezu između mladih novinara sa kontinenta, a program uključuje treninge koji će se bazirati na izveštavanju o evropskim pitanjima iz transnacionalne perspektive, novinarskim veštinama i webu 2.0. U radionicu će biti uključena i posenbna sesija izveštavanja iz Berlina, izveštavanja putem društvenih mreža i blogova, kao i angažman za magazin.

Zainteresovani za učešće treba da popune onlajn formular za prijavu i da pošalju CV i dva primerka svog rada na application@europeandme.eu, sa naznakom „Application for November Workshop“.

Krajnji rok za prijave je 31. avgust 2013. godine.

Troškovi puta, smještaja, hrane i lokalnog transporta pokrivaju organizatori. Učešće u programu iznosi 60€, a na radinocu se mogu prijaviti osobe starosti od 18 do 30 godina sa novinarskim ili medijskim iskustvom.

Detaljne informacije o konkursu

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u