Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Konkurs za najbolje medijske priloge „Drugačije od drugih“

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija“ koji finansira Kraljevina Švedska, raspisala je konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih“ koji je otvoren za novinare lokalnih, regionalnih ili nacionalnih medija.

Teme konkursa su: evrointegracije, zaštita životne sredine, rodna ravnopravnost i unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou. Raspisivanjem ovog konkursa SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u ovim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

U okviru konkursa „Drugačije od drugih“ biće dodeljeno ukupno osam nagrada. Četiri nagrade, po jedna za svaku od konkursnih tema, biće dodeljene medijima sa nacionalnom i regionalnom pokrivenošću, a četiri nagrade lokalnim medijima. Autore najboljih priloga SKGO će nagraditi tablet računarima.

Konkurs je otvoren do 15. oktobra 2013. godine.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri, koji čine iskusni urednici i novinari vodećih redakcija: Nada Gogić (RTS), Zoran Baranac (Prva), Suzana Trninić (TV B92), Veselin Simonović (Blic), Zoran Panović (Danas), Ivan Cvejić (Beta) i Zoran Sekulić (Fonet).

Detaljne informacije o medijskom konkursu SKGO i načinu učešća, dostupne su na veb sajtu SKGO www.skgo.org.
Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u