Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Rad na sajtu Zajednica mladih pisaca

Uredništvo sajta zajednicapisaca.com raspisalo je konkurs za saradnju sa mladim ljubiteljima književnosti, starosti od 15 do 30 godina.

Ukoliko ste kreativni, interesuje vas novinarstvo, književnost i umetnost uopšte i želite da se okušate u istraživačkom novinarstvu, pisanju kritika, rubrika, kolumni i preporuka možete se prijaviti za rad na jednoj od dve pozicije:

  • administrator sajta i foruma
  • novinar, istraživač, kolumnista

U obzir dolaze i novinari-amateri kao i svi ostali ljubitelji pisane reči koji bi se okušali u pisanju, a poznaju gramatiku i pravopis srpskog jezika.

Prijave treba da sadrže:

  • kraću biografiju
  • opciono: motivaciono pismo (do deset rečenica) ili predlog rubrike koja bi trebalo da se nađe na sajtu zajednicapisaca.com, a koju je potencijalni saradnik zainteresovan da vodi

Prijave treba poslati na mejl: saradnici@mail.com.

Krajnji rok za slanje prijava je 15. jun 2013. godine.

Na sve prijavne mejlove će biti blagovremeno odgovoreno. Na isti mejl se možete obratiti u slučaju nedoumica i dodatnih pitanja.

Karakter saradnje je volonterski (ne podrazumeva novčane naknade za angažman), ali to ne znači da je mogućnost nagrađivanja po učinku u potpunosti isključena.

Sajt zajednicapisaca.com osnovan je sa ciljem da obezbedi umrežavanje, promovisanje, afirmaciju i informisanje mladih pesnika i pisaca.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u