Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

Media Summit 5 - New Media Revolution

ABC Srbija organizuje 5. Media Summit - pod nazivom „New Media Revolution“, koji će se održati 6. novembra 2013. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace, u prisustvu velikog broja gostiju iz svijeta i 150 medijskih lidera iz Srbije i regiona.

Samit već pet godina predstavlja najveće okupljanje regionalnih lidera medijske industrije, a cilj je upoznavanje sa novim tehnologijama i kanalima distribucije informacija, novim opcijama u povećanju prihoda od oglašavanja, transparentnom poslovanju i razmeni mišljenja i iskustava medijskih lidera.

Panelisti će pokušati da pronađu odgovor na pitanja da li će i kako razvoj medijske industrije pratiti razvoj novih tehnologija, prilagođavanje sadržaja razvoju mobilnih aplikacija, značaj brzine interneta i da li se mediji mogu istom brzinom razvijati, koliko je bitna transparentnost medija, kako povećati kredibilitet i reference, u kom pravcu idu merenja medija i na koji način utiču na proces donošenja odluka, nove tendencije i mogućnost oglašavanja u medijima, itd.

Krajnji rok za slanje prijava je 4. novembar 2013. godine. Broj mesta je ograničen na 150 zbog kapaciteta sale.

Svi zainteresovani za učešće na samitu mogu se prijaviti putem online aplikacije. Cena kotizacije za članove ABC Srbija iznosi 50 evra, a za ostale zainteresovane 80 evra.

Program samita

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u