Svakog drugog petka
Medija centar na Facebook-u

Posetite stranicu Medija centra na Facebook-u i postanite član...

Mediji o medijima, Događaji, Informacije

Novi mediji
Članci i informacije o Internetu, multimediji, digitalnom zapisu...

Pogledajte i preuzmite fotografije visoke rezolucije iz kolekcije Medija centra...

DokuPhoto konkurs za fotografe

Profesionalni fotografi iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, mogu se prijaviti za učešće na DokuPhoto radionici o dokumentarnoj fotografiji koju će voditi višestruko nagrađivani fotograf iz Španije, Pep Bonet.

Radionica će biti održana u okviru Međunarodnog festivala kratkog i dokumentarnog filma - DokuFest, koji se održava od 17. do 25. avgusta u Prizrenu.

Na konkursu će biti izabrano deset fotografa iz regiona, koji će biti pozvani u Prizren da, tokom šest dana rada, naprave vizuelnu priču o Kosovu koja će biti prikazana u okviru DokuFest festivala i na izložbama širom Balkana. Radionica obuhvata i jednodnevni kurs koji će održati poznati engleski fotograf Andrew Testa.

Krajnji rok za prijave je 30. jun 2013. godine.

Prijava treba da sadrži propratno pismo (najviše 300 reči), u kome treba opisati zašto želite da učestvujete, lični projekat sa najviše 15 dokumentarnih fotografija i kratak opis tog projekta. Prijave treba poslati na mejl dokuphoto@dokufest.com.

Radionica će se voditi na engleskom jeziku. Učesnici treba da koriste sopstvenu opremu za fotografisanje i obradu fotografija.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.dokufest.com.

Postavi link ka ovoj stranici na Facebook-u